onsdag 25. mars 2009

Da de ble fanget på en (øde) øy

Da jentene skulle dra fra Belize til Mexico måtte de ta båt til naboøyen. Dette gikk strålende! Men da de skulle ta båten videre fra denne øyen til grensen til Mexico, fikk de problemer. De satt så fint på bryggen og ventet på båten som aldri kom. En tilfeldig taxisjåfør gav de beskjed om at det var valgdag på øyen så båten gikk ikke. Og de kunne heller ikke drukne sine sorger i alkohol, for det ble ikke solgt den dagen. Snakk om uflaks! Men jentene prøvde å gjøre det beste ut av det. Anette tok årene fatt og rodde tilbake til øyen de hadde bodd på for å tilbringe en siste kveld med en superheit ferieflørt hun hadde fått tak i. Mens de to andre lå seg inn på et hotellrom og så på alt som gikk på tv.

Neste dag møttes jentene igjen og gikk med god tro mot bryggen. Båten gikk jo selfølgelig ikke i dag heller.. Nå var plutselig motoren ødlagt. Jentene ble rimelig forbanna og tydde til ord de ikke viste at de kunne.
Hva skulle de gjøre nå? De måtte komme seg til Mexico, men denne øyen var imot dem og gjorde alt i sin makt for å ødlegge for dem. Men en liten fugl hadde hvisket de at det var en annen utvei enn båt..En svært risikofylt flytur med 50/50 sjanse for å overleve. Dette var da et pittelite fly med max 10 personer ombord inkludert piloten.

Da Anette hørte dette dannet det seg ti dammer ved siden av henne av svetten som rant ut av hendene hennes. Men de måtte komme seg videre, så de lukket øynene og hev seg inn i det katastrofalt lille flyet, som 2 av 3 var sikker på ville føre dem i døden.
De satt helt baki flyet (i en sofa!) og hadde god utsikt til pilotens begynnende måne. Hele flyturen gikk i salmer og bønn. Navnet Jesus ble synget opp til 6 ganger. Men etter 18 minutter var du trygt nede på bakken og fortsatt med alle kroppsdeler i behold.

xoxo
Gossip Girl

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar