søndag 8. mars 2009

Caye Caulker


Jentene ankom øyen Caye Caulker som ligger utenfor Belize etter 18 timer på buss og 1 time på båt. Bussturen var noe for seg selv. De valgte å ta bussen om natten fra Guatemala City, noe som ikke akkurat er anbefalt. Tross at halvparten av passasjerene hadde pistolen i lommen, var det ingen som ble skutt den natten. Det har hendt at bussen har blitt kapret på veien, så folk ville vel bare være førevar.

caye caulker er en liten idyllisk øy med en avslappet atmosfære. Det var ingen biler å se på øyen, bare golfbiler ble brukt. Jentene bodde på et koselig hostel kalt Tina's Backpacker's helt ved strandlinjen. Der likte de seg godt! Mye tid ble brukt på å ligge slaktet på bryggen med en god bok.
Kveldene gikk med til god mat og ikke fult så god drikke. Senere på kveldene var det alltid noe sosialt som skjedde på hostellet. Leker, drikkeleker, jamming, grilling og kos.
Ene kvelden opptrodde jentene med sine godt omtalte ukuleler for de andre på hostellet. Her snakker vi stående applaus. De traff på en jente på hostellet som faktisk kunne spille på dette snodige instrumentet, så da lærte de seg 3 grep. 1 takt. (Untatt Linn. Hun sliter enda med å få til det ene grepet. Fortsatt ingen takt.)

Jentene likte seg veldig godt på denne øyen. Lokalbefolkningen var veldig intens, men utrolig hyggelig. Folka går rundt å synger raggie mens de rister på rastaflettene noe som jentene fant ganske så morsomt.
En herlig uke, hvor lite ble gjort. Kunne ikke vært bedre etter 2 travle uker!

xoxo
Gossip Girl

2 kommentarer:

  1. Jeg kan ikke annet enn å lukke øynene og late som om jeg er på den øyen..

    SvarSlett
  2. det var så deilig! :-) forresten hege, jeg sendte deg et post kort som jeg brukte ganske lang tid på å skrive, men glemte å skrive ADRESSEN!

    SvarSlett