mandag 2. mars 2009

Er dette trygt?

Vel, kjære vikinger der hjemme, jeg må bare sladre litt. Klarer ikke å la vær. Dette begynner å bli for dumt!
Redsel og fryket grunnet forbier jentene har, fører ofte til høylytte hysteriske anfall..
For å spesifisere det, kan jeg nevne at det ikke er en eneste situasjon gjennom denne turen der ikke minst en av jentene svetter/hyler/løper for livet...

På fly: Anette svetter, hjertet hennes banker og spørsmålet "er dette trygt?" blir rettet mot flyvertene hver gang de lister seg forbi setet hennes..

I bil/Taxi/båt/buss: Ofte alle 3.

På stranden, med fugler: Anne-Bente, gjemmer seg under ymse tekstiler hun finner i nærheten mens hun hyler "hvor er de? Er de på meg?"
For solbrenthet: Linn, smører seg inn med 50 i solfaktor, gjemmer seg under 3 parasoller med full påkledning..

Dyr:
Insekter og andre dyr som ikke er husdyr: Alle 3
Hunder/katter: Linn, lister seg forsiktig forbi sovende hunder/katter og hvis de skulle finne på å bevege seg er det full panikk! Linn hopper og spretter og hyler noe totalt uforståelig og hvis ingen redder henne får de høre det..

Om natten, ustabile, velbrukte senger: Alle 3

Med gutter: Linn, får hetetokter og begynner å stamme når guttene blir litt for ivrig..

ved måltider, grunnet kresenhet: Linn, NEKTER å prøve noe nytt. Muligens tidenes mest kresene person..

Været, kraftig vind og bølger: Anne-Bente, får panikk, blir stiv av skrekk, umulig å få kontakt med, går helt inn i seg selv og finner et trygt sted hun kan være til dette været gir seg, men kommer til slutt ut og spør spørsmålet som følger jentene gjennom turen
"Er dette trygt?"

OSV..

Men denne natten fikk Linn møte nye høyder av sin redsel.
Det er midt på natten, alle sover og det er helt svart på rommet.
Linn våkner halvveis og lar blikket gli over rommet. (Kjekk italiener i nabosengen)
Plutselig ser hun noe som beveger seg midt i rommet. Linn sperrer opp øynene og ser at det er mann som står der. Han hører ikke til på dette rommet?!
Han er høy, breiskuldret og holder hendene i kors.
Han bare står der og ser på sengene. Beveger hodet sitt fram og tilbake. Fram og tilbake.
Samme takt hele tiden. Fram og tilbake og ser på sengene.
Linn kjenner at hjertet banker fortere og fortere. Hun stivner helt til og tenker på alle skrekkfilmer hun tidligere har sett (skrik 1). Andre backpackere har snakket om en morder i Australia som bare drepte backpackere.
Spøken om knivene (60 cm lange) som ligger på kjøkkenet, som kunne drept hvem som helst, er ikke fult så morsom lengre.
Linn klarer ikke bevege seg. Hun tenker på sine muligheter. Skrike eller løpe. Hun prøver å skrike, men det kommer ikke noe lyd ut av munnen hennes.
I naborommet sover det en mann som faktisk bor i jungelen. Helt alene i en trehytte han har bygd selv. Han kunne tatt innbruddstyven. Men umulig å få kontakt med han nå.
Den skummle mannen har stått der lenge nå. Samme bevegelsene. Fram og tilbake og ser på sengene. Linn krysser fingrene og håper han begynner med å drepe Anne-Bente, hun tok nesten all Doritosen (chipsen) i dag..
Hjertet til Linn banker enda fortere enn opp til Machu Picchu. Hun bare ligger der helt stiv og ser på han. Minuttene går så fryktelig tregt om natten, kan ikke bare noen andre våkne snart?
15 min går, 30 min og timer går. Umulig å sove når noen står klar til å drepe deg!
Da solen begynner å skinne inn gjennom vinduet, forvandler mannen seg til en bunke med klær som var hengt opp til tørk foran viften. Han var vist en utenom jordisk mann!

xoxo
Gossip girl

3 kommentarer: