onsdag 11. mars 2009

Topphemmelig informasjon.

At det er en risikosport å reise rundt i Mellom-Amerika er ikke å stikke under en stol. For å være på den sikre siden har jentene fått seg skjult identitet. Disse nye identitetene blir brukt ved forskjellige anledninger: Utfylling av skjema, bestilling av mat når de spør etter navn og roper det ut i høytaleren når maten er klar, i taxi, til andre mennesker de snakker med for å slå i hjel litt tid.

Unntaket er i samtaler med fine gutter og flyplasser der skjemaene blir sammenlignet med passet.

Siden jeg vil være trofast mot mine lesere, skal jeg avsløre identiteten deres. Men for all del, dette må ikke komme videre. Jeg er bekymret for jentenes sikkerhet.


Linn går da under navnet Pikk Harry Olsen. Pikk Harry Olsen er en dame på 29 med alkohol problemer og har derfor mistet foreldreretten for sin 18 måneder gamle sønn, Svein. Det er første gang Pikk er i Mellom-Amerika og hun syntes det er fint å få litt feire fra Brilleland, hvor hun jobber tre dager i uken.


Anne-Bente går under dekknavnet Pung Kai Karlsen. Pung er en 31 år gammel dame. Ung til sinns. Pung trives best i rolige omgivelser, men kan plutselig overraske med et aldri så lite breakeshow. I Norge er hun nemlig både saueklipper og breakeinstruktør for de over 40..


Og så var det Anette. Og hva er mer naturlig enn at hennes dekknavn er Berit? Berit er en dame på 29. Siden hun snart fyller 30, har hun invitert alt fra taxisjåfører til flyverter til bursdagsbesøk i Norge, der hun kan by på kake, kaffe og diverse innslag. Pikk H. Olsen vil bruke denne anledningen til å kjøre i gang en superkampanje for Brilleland. Pung K. Karlsen innleder festen med et breakekurs (bare de over 40 får delta).

Berit har vunnet Norske Talenter med sin vakre stemme, og Pikk og Pung ber henne støtt og stadig opptre blant folk. Taxisjåfører har delte meninger om hennes opptreden. Mens de to andre jentene korer med en mindre vakker stemme fra baksetet. ”I will always love you” slår alltid an.

Berit er utdannet igloarkitekt, (de fleste regner med Norge er fylt med snø året rundt) men har aldri slått gjennom. Hun må derfor alltid krysse av ruten ”Arbeidsledig” på skjemaer som blir fylt ut på flyet.


Jentene har fått mye skryt for sine pene navn, og syntes det er artig når folk kaller dem Pikk, Pung og Berit.

Sikkerhet kommer alltid først! De tar ikke lett på rådene fra kjære mor som sitter bekymret hjemme i Norge.


XOXO

Gossip Girl

2 kommentarer:

  1. Hahahahahahha!! Dere er bare fantastisk morsomme, og en smule psyko!! I love!!

    SvarSlett
  2. herreFRED! Eg DØR her eg sitter. Snørret flagrer, eg ler sånn (syk, forkjøla). Pikk, Pung og Berit. Eg elsker det.

    SvarSlett