onsdag 25. mars 2009

En litt lengre oppdatering fra Englenes by, Los Angeles!

Da jentene ankom L.A. og fikk hentet den nydelige kabrioleten sin, kjørte de seg greit vill og skjønte verken skilt eller vei. Det tok ikke lange tiden før de fikk politibil etter seg, men politimannen var bare en hunk som ville sjekke de opp og var bekymret over hvorfor de befant seg i et av L.A's farligste strøk kl 5.00 om natten med taket nede. Han tok ansvar og førte dem trygt frem til et motell i et tryggere strøk. Dagen etter forflyttet jentene seg til et hostell i Hollywood, hvor de første dagen ble med på en "bar til bar" runde med en gjeng fra hostellet. Mens andre dagen ente de som sagt opp med hver sin tatovering.

På dagtid benyttet de seg av bilen og kjørte rundt for å utforske L.A. På disse dagene ble Santa Monica beach besøkt, hvor de fikk seg en tur innom en av livvakthyttene jentene kjente igjen fra Baywatch som de har fulgt ivrig med på. Pamela satt med nussene så fint til pynt i det ene hytten, men jentene forsvant som vanlig bort hvor det var mannebein å hente. Der sto han; brun,deilig,og muskuløs og ventet på at jentene skulle omfavne han. Er ikke hver dag jentene ser en ekte baywatch helt!

En vakker morgen på vei ned fra Hollywoodskiltet, såg de et hus som var omringet av paparazzier. Tre neser stakk ut av bilen i rein nyskjerrighet, men det tok ikke lange tiden før hele kroppen var ute. Da jentene ble fortalt at dette var huset hvor kjæresten(damen)(lesbisk)til Lindsey Lohan bodde. (Info til folk over 35, hun er A-kjendis (Lesbisk verdt å nevne)(igjen). Ikke at det er noe gale i det. Det er bare litt snålt at hun har vært superhetrofil i 21 år for så å plutselig bli lesbisk. Det er ikke hver dag at jentene velger hoe's over broes, de har jo løpt etter alt som går på to bein med pikk og pung mellom beina(og berit).
Det hele endte med mange timer i paparazzienes verden, utrolig artige folk! Men så kom taubilen og politibilen kjørende mot de for å taue vekk deres vidunderverk av en bil! Da løp de så fort som de noen gang har gjort på denne turen. EN bot er nok!
Og ja, den fikk de dagen før...

Ajaj, la oss gå over til neste dag.
Jentene tilbrakte denne dag på universial Studios i Hollywood. Det var stor stas. Der fikk de se alt fra hvor Frustrerte fruer blir spilt inn (de hadde akkurat spilt inn en scene da de kom dit, var vel 10 min for sein), og hvor en haug med andre kjente filmer er blitt spilt inn. De måtte ikke langt inn i seg selv for å finne barnet i seg.. En super dag!

En av kveldene møtte jentene noen bekjente av Anette. (Hennes svigerinne sin søster og hennes reisefølge), så da ble det enda en kveld på byn. Linn tok til fornuft og ble igjen og vasket klær(det var da denne vaskemaskinen ble ødelagt). På byn fikk jentene VIP plass, all drikke gratis og ble atter engang behandlet slik som de liker:). Folkene de hang med var musikkprodusenter som hadde jobbet med både Britney og andre kjente artister. Kvelden utviklet seg til et nachspiel på en suite på Beverly Hills fineste hotell, hvor disse rikingene bodde.
En artig kveld hvor mye rart skjedde. Da natt begynte å bli morgen ble Anne-Bente og Anette og de andre jentene kastet ut. Kanskje ikke så rart, med tanke på at de hadde da bestilt 4 pizza, drikket alt som var å drikke i minibaren, spist alt som var spiselig(og noe som ikke var fullt så spiselig) og ikke minst ringt rimelig mye hjem til Norge fra suiten til disse folkene som er med å styre musikkverden. obs.. tenkte ikke helt på at det kunne bli dyrt der og da. Så de fant ut at det klokeste var å løpe for livet... De sprintet ut av suiten, og fløy ned trappene og hev seg ut dørene. Der kunne resten av pengene deres gått i en greit stor telefonregning... men men.. satser på at de ikke finner jentene (brukte heldigvis dekknavnene sine)! Ordner seg alltid for snille(?)jenter..
Takk og lov at de er i Bethel Chruch nå, og får litt Holy Ghost Fire (og tilgivelse for ALLE sine synder)!


xoxo
Gossip Girl

2 kommentarer: