søndag 8. mars 2009

Charlie's angels på snorkletur

Jentene går nedover gaten. nysminket og fresh. Menn legger seg ned og slikker sanden som ligger smeltet inni jentenes gnagsår mellom tærene. Selvtilitten er rimelig høy, de går med hevet hodet og vrikker rumpen fram og tilbake i sakte bevelgelser for å passe på at alle holder fokus på J-Lo rumpene de har fått etter Machu Picchu bestigelsen.
De var ikke særlig overrasket når guttene støtt og stadig forvekslet de med Charlie's angels. Jentene levde på en rosa sky, men så kom dagen.. Plutselig falt de med et greit smell i bakken. (Godt de hadde en trent rumpe som kunne beskytte fallet).
En lokal fyr tok oss med på en aldri så liten snorkletur i det Karibiske hav. De gikk rak i ryggen og tøff i trynet mot båten, og var klar for eventyr. Men det var da de fikk seg et slag i trynet.. Lucy Lui satt i båten, klar for å skyte fisk. Her snakker vi en pen, topptrent actionhelt! Kunne tydelig se sixpacken gjennom hennes stramme våtdrakt. Her sto jentene; snorkel i ene hånden, dressing rundt munnen etter en meget kalorifylt baguett, og svømmebrillene var allerede godt plassert forran øynene. Anne-Bente hadde faktisk prestert å tatt på seg svømmeføttene og brukte over 8 minutter på å komme seg nedi båten. Ikke særlig elegant vel og merke. Lucy Lui hadde ikke riktig gitt jentene opp enda, men det varte ikke lenge.
Da båten begynte å kjøre avgårde, var det full baluba ombord. Mye bølger, og Anne-Bente ble sjøsyk ganske umiddelbart. Dette var da rett etter de hadde skrøte på seg en del erfaringer med båt og sjø.
Da Lucy Lui og Joshua, som da var en meget kjekk gutt som Anette hadde et godt øye til hoppet uti sjøen og begynte sin fiskejakt, ploppet jentene uti og skremte vekk alt som var å skyte av fisk!

Jentene lå på overflaten og beundret livet under vann. Et fantastisk syn. Utrolig mye forskjellige farger, fasonger og størrelser. Linn svømte plutselig i motsatt retning enn de andre jentene og traff på Josh som var på jakt etter en stor fisk han skulle skyte. Etter han hadde jaktet 15 minutter på denne fisken, kom Linn busende mot han og skremte fisken greit vekk. Og det skjedde ikke bare en gang.
Anette fikk låne Josh's spyd, og prøvde å skyte fisk. Traff ikke, men var ikke lange veien unna. Gøy å ha prøvd!
Lucy og Josh fanget en del fisk som havnet på grillen senere på kvelden. smakte overraskende godt. Jentene forlot båten litt mindre høy i hatten, men var enig om at dette var en super opplevelse! De fikk ikke sett hai og skilpadder noe som sto på ønskelisten, men de fikk se utrolig mye annet spennende.
Alt i alt, en bra dag!

xoxo
Gossip Girl

2 kommentarer:

 1. Utrolig morsomt å lese om opplevelsene deres jenter! Skal ikke nekte for at jeg er en smule misunnelig! Sitter i stuen med pleddet godt over meg og har fint lite gøy å finne på, nå som dagens høydepunkt (paradise hotell og oppdatere meg på bloggen deres) er over.
  Ser frem til flere artige skildringer og fantastiske bilder :D

  Tøffaser!

  Bleke negerklemmer fra Næsty Næsh <3

  SvarSlett
 2. HEHE! så artig at du føler med på bloggen vår da kjære! håper alt står bra til med deg.
  flere innlegg er på vei, så følg med ;-)

  SvarSlett