lørdag 4. april 2009

New York baby!

Nå sitter jentene her nypyntet og fin, og hører på god gammeldags norsk musikk. Bare synd Ann Kristin ødelegger hele sangen med sin forferdelige ukulelespilling!
De er klar for en kveld på byn i New York! Med sine 246 nye kjoler, og Bjarte Leithaug i background kunne de ikke vært mer klar!
Så langt har dagene gått til shopping, sightseeing,frihetsgudinnen, neglefiksing og en uforglemmelig forestilig på Broadway. Da var det Chicgo som ble første pri!
Litt info for de som fortsatt leser.. følger DU med?
Kathrine står klar 5 min før møtetid med kart og kompass, for å lede de andre jentene gjennom denne store byen New York. hva hadde de gjort uten henne?! (Linn er litt forbanna for at noen har tatt hennes ledelseansvar for andre gang.)
Camilla glemmer av og til å gå av undergrunnsbanen, så hun velger å ta den litt videre for å skape spenning i gjengen. Vil hun komme fram? Yes, Linn og Anette fix! henter henne og hun kommer trygt hjem hun og.

Anne-Bente og Ann Kristin flyger rundt og vil inn i hver butikk jentene går forbi. (Anne-bente i undertøysbutikk og Ann Kristin i sportsbutikker, som har hotpants og andre utfordrendre treningstøy!
Linn har for første gang på denne turen kjøpt seg en kjole som er uten utringning!

Så nå må jeg avslutte for jeg må følge jentene ut denne kvelden, så kommer jeg tilbake i morgen. da har jeg nok mange oppdateringer å komme med, for denne kvelden kan alt skje!
Enjoy!
xoxo
Gossip Girl

1 kommentar: