torsdag 5. februar 2009

Kan du ikke bare gi meg en klem?

I og med at jentenes kropp er svett 24 timer i døgnet, og hver gang noen er ani de, får de ta del i jentenes svettedråper. Og siden det ofte er uinteressant for folk flest, lengtet de etter litt kroppskontakt. På grunn av at guttene her nede er rimelig skeptisk til norske, lyse jenter, tenkte jentene at siste løsning ble å måtte betale for 1 time med intimitet.
Kanskje en massasje ville sette en liten demper på deres kroppskontakt behov..

Anette legger seg opp på massasjesengen. Massøren, iført speedo, begynner å massere beina hennes. Tærene, leggene og lårene. Massøren lar hendene gli oppover den svette kroppen hennes i stort fart, med rompen som mål. Han knar godt. "En av de største muskelen er vel i rompen tenker Anette, så greit." Han masserer så ryggen, skuldrene og ørene. Rimelig godt i grunn, kroppen har jo lengtet etter å bli tatt på. Men plutselig skjer det noe veldig spesielt. Noe helt uventet. Kanskje første gang at det er blitt gjort på en massasjebenk. Speedobrukeren har lurt en finger 4 cm inn i munnen på Anette! "Dette kan da ikke være normalt" tenkte Anette, og prøvde å spytte fingen ut igjen.
Da Anette endelig hadde klart å dytte fingeren ut av munnen med sin egen tunge, ble fingeren som var blitt brukt både i øret, på rumpen og over hele Anettes svette kropp, putttet godt tilbake ved Anettes drøvel...
-Vel verdt hver krone.-

xoxo
gossipgirl

2 kommentarer:

  1. Hahahaha!! At det går an! Høres ut som dere lever livet der borte, med rare, morsomme, spesielle, gøye, sære og snåle opplevelser!!

    SvarSlett
  2. steike. eg lo, men på en måte e det jo ikke morsomt. Nei, vent. Det er morsomt. hahahahah!

    SvarSlett