mandag 9. februar 2009

thongs vs undikk

Jentene går mot stranden, den ene mer påkledd enn den andre. Da de ankommer Copacabana Beach ser de fort at kleskoden er en helt annen enn forventet. Menn sprader rundt på stranden i bittesmå speedoer, mens damene aldri dekker mer enn selve brystvorten og rompesprekken. Med de største bikiniene som man får kjøpt i Brasil, som faktisk dekker rompeballene og mesteparten av brystpartiet, ser jentene ut som nonner i forhold..
Så er det Linn - livredd for solen! Hun er fullt påkledd, bruker 50 i solfaktor og ligger under 4 parasoler. På merkelig vis klarer hun forsatt å få blemmer fra solen på hele kroppen.

Men når jentene er på rommet er saken en helt annen. Plaggene faller fort mot gulvet og fortere enn du kan si "tanga" er det ikke stort mer enn akkurat det som henger igjen på kroppene! Dette er grunnet varmen som angrep kroppene deres på vei hjem fra stranden.

Med mennesker fra alle kontinenter på rommmet kommer kultur forskjeller fram i lyset. Anette våknet brått ca kvart over ni i dag tidlig, av at en Israelsk gutt stakk hodet sitt inn i sengen. Synet som hadde møtt han denne morgenen var mye hud fra Anne-Bentes seng. med tanke på at det er ca 240 grader på rommet er det umulig å trå til pjamas. Han hadde ofret sitt eget laken og bredd det forsiktig over Anne-Bentes overkropp. Hun ante fred og ingen fare da hun senere på dagen våknet og smilte så fint til gutten som tidligere hadde sett både den ene og den andre kroppsdelen til Anne-Bente. Da denne historien senere på dagen ble fortalt til de andre (vel og merke gutter) (og en lesbisk) var det ikke få som ville flytte inn på det nokså berømte naked room! :-)
xoxo
Gossip Girl

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. en ting skjønte eg ikke; Anette våknet av en israelsk gutt som stakk hodet sitt inn i sengen....?? forklar

  ellers må eg si; føler med deg, anne-bente! har dårlige minner fra frankriketuren :-S

  SvarSlett
 3. Jenter, dere må skrive mer! Nå er dere vel i Peru?
  og ps, dere forklarte ikke d med anette og den israelske gutten...

  SvarSlett