lørdag 31. januar 2009

en liten notis til bekymrede mødreJentene nyter livet! De har vært på sukkertoppen og fått opplevd både høydeskrekk og en fantastisk utsikt over Rio. Absolutt verdt besøket. Hostellet er kjempe bra; Reint, fint, trygt, sosialt og fin beliggenhet. Dagen i dag har jentene tilbrakt på stranden. En sol som varmer opp til 35 grader, og selgere som løper land og strand for å sørge for at backpackerne har det de trenger++ (+).

(se vekk mødre) I går natt var vi i en forstad 20 minutter utenfor Rio. Dette stedet blir kalt Lapa, og er i grunnen en fattig bydel, hvor menneskene her jobber og sliter døgnet rundt for å råd til mat. Men når helgen kommer er alle bekymringer byttet ut med samba-rytmer som fikk backpackerene til å vrikke på rumpen. Alle på hostellet reiste sammen inn for å oppleve en gatefest som bleike nordmenn aldri hadde klart å stelle i stand. Det var en utorlig opplevelse! Gatene var stappfulle av dansende mennesker i alle aldre som satt stor pris på besøk fra Norden
"i like you"
"i wanna kiss you"
"you're so beatuiful"
(Anne-Bente)" you could be on the cover for a magazine"

En kjempe opplevelse de seint kommer til å glemme!
xoxo
Gossip Girl

4 kommentarer:

  1. For ein herlig blogg jenter! Dette er virkelig eit artig innslag å lese for oss heimaværende=) Denne bloggen skal vi fortsette å følge med på, hehe=)
    Hjertlig helsing Silje og Daniel

    SvarSlett
  2. det virker så gøy! kjempekjekt å lese!

    SvarSlett