mandag 16. februar 2009

Machu Picchu!

Nå er jentene i full sving med pakking til Machu Picchu! hvem hadde trodd at disse tre norske jentene skal bestige et slikt omtalt fjell?
Etter mye om og men, fant de ut at de hadde ikke direkte vondt av å bevege seg litt. Kroppen inneholder en del McDonalds mat, en del Vodka som ikke har gjort kroppen nødvendigvis noe godt, og Linn sine lunger er vel så og si greit fiende med hennes behov for sigaretter.
At det skal bli tungt, er det ingen tvil om.. Linn har sørget for at hun har en hest tilgjengelig som hun kan hoppe slash bli løftet opp-på når behovet er der. Anne-Bente og Anette prøver å legge skjul på at de er overlykkelig for det, slik at hesten kan frakte både den ene og den andre når de blir sliten og ser svart!
Jentene har truffet to engelskmenn fra hostellet som også skal delta på denne 5dagers turen. To utrolig morsomme gutter som det kan bli spennende og bestige dette fjellet med.
Vi har fått med oss en Guide som heter Walter. et grådig snodig navn, som kan gjøre turen gøy når vi savner en seng, Mc'en, og et toalett og er rimelig forbanna og sliten.

Jentene skal stå opp 04.00 i natt, for så å sitte på en buss i 3 timer hvor de da skal begynne bestigningen. De vet ikke så mangt, Walter sa bare "It's gonna de a supprise", når Anette så smått prøvde å spørre hvor lang første etappen var. var vel kanskje ikke så rart han sa det, med tanke på hvordan de kom pesende inn døren til hostellet hvor de møtte han bare ved å ha gått
opp 24 trappetrinn! Om han ikke ville de skulle trekke seg, kunne han heller ikke si hele sannheten om høg puls, gnagsår, (Linns gnagsår i ræven etter hesteriding) og gangsperr!
De kommende dagene vet ikke jentene så mye om. Det er vel mellom 5 og 9 timers gange de 3 første dagene. Jungelen skal bli besøkt den og, vist nok..
Dag tre tror jeg de skal få mulighet til å bade i varme kilder, og natt 4 skal de få sove på hostell med toalett og dusj.
Turens høyeste punkt er på 4600 moh.
Ellers blir det telt, brukte soveposer og leirkos!
gled dere til søndag, da kommer en suveren oppdatering på turen.
wish them luck!!

xoxo
Gossip Girl

4 kommentarer:

 1. åh!! Misunner dere!! Selv om det er deilig å sitte her i sofaen med toast og appelsinjuice, med badekaret i tankene.. Men selve opplevelsen på toppen av fjellet, det hadde vært fantastisk!! Jeg bare dropper oppstigningen..

  Mine tanker går til dere i vandring opp mot toppen, pesende, med rennende svette og forstoppet (eller ikke) tarm. Lykke, lykke til, hønsegull!

  SvarSlett
 2. Kom levende tilbake kjære venner :)

  SvarSlett
 3. Ja, jeg kan ikke vente på referatet fra denne turen! God tur!!

  SvarSlett
 4. Kjære vene.Dette kan bli interresant og veldig spennende. Gleder meg til å høre om turen. Lykke til! Klimzi

  SvarSlett