fredag 6. februar 2009

Litt om livet i Rio

Dette blir jo bare kjekkere og kjekkere..
For noen dager siden benyttet jentene en overskyet dag på en skjønnhetssalong. Her fikk de pleiet både kropp og sjel. Brasils svar på Jan Thomas tok saksen fatt og klippet Anne-Bente og Linn. (Han skal visst være en av Brasils beste frisører) og han levde opp til alle forventninger.. Så kom en jalla-dame som skulle stripe håret til Anette. Det tok jo mellom 2-4 timer. Rimelig kjedelig, men Anette såg fram til å bli klippet av Jan Thomas hun og, men det gikk ikke fullt så bra. Jalla-damen tok saksen slash saken i egne hender og gikk løs. Alle rundt stod fortvilet rundt å så på det lille håret Anette i utgangspunktet hadde på hodet, falle i myke bevegelser mot gulvet. Gråten var ikke lange veien unna da.. Men 2 av 3 fabelaktige resultater er vel ikke å forakte-

Hin kvelden tok de en tur på Maracana Stadion. Verdens største for de som ikke viste det. Det var skikkelig moro og god stemning. Flamenco(?), Laget de fikk beskjed om å heie på vant, så folk var helt i hundre.. Terningkast 6!


Terningkast på hostel-livet:
staff: 5
Folkene: 6 (minus et par som er under 3'eren)-verdt å nevne.;
Vi har en på rommet som legger fra seg svarte hår uansett hvor han beveger seg. Da snakker vi seng, badegolv, vegger, dusj, tak, vask, toalett..
Så kom det en litt-under-midt-på-treet-fyr trampende inn på rommet med fjellsko og knestrømper.Litt spesielt i 32 grader..

Jentenes nye kule venn er fra Polen men bor i Oslo! Han er helten!!
Må bare oppleves <--------------


Sengene: 3
alkoholen: svak 2'er-
events: 5
Areal: 3+
I går var det Partybåt som stod for tur. Så og si alle fra jentenes hostell deltok på denne eventen, samt ca 120 andre ungdommer fra andre hostell rundt om i Rio. Her var det fest fra morgen til kveld. Stemningen var på topp! Sola var til stede de første 34 minuttene, så ble det regn regn og atter regn. Men det la ingen stopper på festen. Etter noen glass vodka (blandevann er fremmedord) isbiter og en halv kopp med limebiter, var de fleste i storform og var klar for et bad. Skikkelig moro med andre ord.
Dj'en var en av de bedre, så folk benyttet anledningen til å vise hva de hadde lært på tidligere sambakvelder.
Festen fortsatte på hostellet! ( det er det by the way hver kveld på ElMisti)


Jentene lever i nuet og regnet med at de kommede nettene var booket på hostellet. Men det var vist ikke tilfelle. De ble vekket i dag og måtte pakke sekken for nå var det noen nye som skulle overta sengene deres. Kjedelig..
Men det var to alternativ:
1. Bo på et rom uten air condition i 32 grader
2. Finne et rimelig hotell for natten.
Sengene skulle de få igjen dagen etter. Etter litt leiting uti gaten fant de et rimelig hotell så var midt i blinken!
Nå sitter jentene på et herlig stort hotellrom med stort bad, dusj, tre senger ved siden av hverandre istedenfor 3 senger over hverandre.
Linn er i full gang med å bestille pizza eller McDonalds mens Anne-Bente og Anette ligger på sengen å nyter det å kunne strekke ut beina og være lett bekledd uten de andre på rommet skal plutselig komme busende inn.
Alt i alt er livet herlig!! De kommende dagene vil nok gå med til en del sightseeing og strandliv.

Følg med!

xoxo
Gossip Girl

2 kommentarer:

  1. haha. er det anette som slikker opp svetten til han fyren bak? skjønner man blir tørst når det er så varmt!

    SvarSlett
  2. Håper dere kommer hel hjem igjen ;)

    SvarSlett