lørdag 31. januar 2009

lang tur, lang mann, langt hjem

La meg fortelle dere litt om jentenes flytur til Rio. Det hele begynte med at de ble stuet inn i et rør som snart skulle ta sats opp i luften. Litt nevøs, litt spent, litt flysrekk, litt (+-) luft i magen, og en flyvert som vi de 4 første timene diskuterte om han var med i westlife eller boyzone, før han la opp for å bli flyvert. Hver gang gardinen fra førsteklasse blafret, håpte de på en aldri så liten konsert. De satt der forventningsfulle og spente, men ble stadig skuffet. selv om han ikke kunne bidra med kjærlighetsballader, stilte han opp når turbulensen var på sitt verste. (Det var her Anette benyttet sjansen til å holde han i hånden).
Da jentene endelig ankom Rio, 2 timer forsinket (14 timer på samme fly), grunnet feilpakking av bagasje, var de rimelig sliten og så fram til en behagelig taxitur til Hostellet.
Men det kunne de fort glemme.. Sør-Amerikas høyeste mann, sjåføren, stod der med plakaten i hånden, svett i pannen og en litt for kort bukse. Men jentene er ikke fordomsfulle. Jesus elsker også de som er over 2.40 (hvis dere slår opp i Guiness Rekordbok finner dere han på side 310.)
Taxituren til hostellet levde ikke helt opp til forventningene. Det gikk fort for seg, trafikklys er bare til pynt, setebelter eksisterer ikke, og har du lyst å ta deg en spasertur i motorveien er det fritt fram. Det var ikke mange cm fra bilen som gikk i 140 km/t og mannen som kom gående imot bilen. Da var det da endelig godt sjåføren hadde lange bein så det ikke var lange veien fra fot til bremse.
Etter mye om og men, ankom de Elmisti hostell som ligger ganske sentralt i Rio.

xoxo
Gossip Girl

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar