lørdag 31. januar 2009

Årets kabel

Hva ville du gjort i en slik situasjon: Du må sånn drite at du får frysninger på leggen, men du bor på rom med en del kjekke gutter og har et toalett som ikke klarer å trekke ned en god porsjon.
Linns situasjon: Hun ante fred og ingen fare.. merket hårene på leggen reiste seg og hun klarte ikke lenger å holde seg. Hun så rett og slett fram til å få lettet på trykket.
Men det var ikke så enkelt som hun hadde trodd. Hun satt seg ned på doringen, hentet krefter hun ikke viste eksisterte og det hele ente med en rimelig stor kabel.
Men hva gjør vel det i Norge, men i Brasil er det verre.. Linn tenkte: hva gjør jeg nå?? den går jo ikke an å spyle ned. den sitter fast.. Hun vekker de to andre jentene for assistanse, men hva kan vel de bidra med? En god latter?! Etter flere krative forslag som spyling med dusjen, blåsing, risting, healing, forbønn.. Men ingenting hjalp. Linn ble mer og mer stresset ettersom guttenes banking på døren ble høyere og høyere.
"Hang on, I'm just gonna polish my nails" sa Linn fortvilet bak døren.
Det var da kreativiteten tok slutt, og det var da nødløsningen måtte tas i bruk.
Akk ja, posen ble tatt fram og siden festet på hånden til Linn, klar for kabelhenting. Hun lot hånden sakte gli ned i doskålen, hvor den store kabelen lå og ventet. Hun pustet ut, tok motet til seg og grep fatt om bæsjen. Men det måtte faktisk to hender til. (Hendene til Anne-Bente og Anette var absolutt ikke tilgjengelig i dette øyeblikk.)
Omsider fikk hun dratt med seg noe som inneholder måltider fra flere kontinenter og la hele dynamitten opp i en ny bærepose hun fikk sendt inn under døren. "Hva gjør jeg nå, tenkte Linn? Kaster jeg den i bosset på badet? Ut vinduet? Eller frakter jeg den gjennom opp til flere bebodde rom for så å hive den i et bosspann 100 meter nedi veien? ajaja.. Hva tror dere Linn valgte??
xoxo
Gossip Girl

4 kommentarer:

 1. Jenter!
  Fantastisk med blogg! Håper dere klarer oppdatere like ofte fremover, så lenge internettbestanden er like god :)


  HJELPES!

  Snakk om at Gossip Girl deler historier backpackerne absolutt vil bli irritert på i ettertid at hun lå ut. Mobbing i flere år fremover :)

  hvis dere vil sjekke hvordan eg har det i kalde Norge for tiden: www.mendmypage.wordpress.com

  Gud velsigne dere!

  Klem Regine

  SvarSlett
 2. Fantastisk beskrivende! :D

  Håper dere får en KNALLFERIE jenter!!

  Har selv vært i Rio og opplevd toaletter, sambarytmer og Sukkertopp!

  God klem fra Elin

  SvarSlett
 3. hahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahaha. dør av latter. skulle likt å vært der!

  SvarSlett
 4. haha! fantastisk!

  SvarSlett