søndag 5. april 2009

Its all about me

Siden kofferten har vært i godt bruk den siste tiden, trodde jentene at de hadde fått kjennskap til de fleste type mennesker. Men etter et par turer på byn i New York har de fått møte en helt ny rase.
De er høy som basketballspillere, brei som en buss, alltid av det mannlige kjønn, like mye muskler som Arnold Schwartszchneger ( i hans bedre tider), mørk hudet/ negre/ afroamrikanere ( litt usikker på hvilke ord som er lov å bruke), alltid lommelykten klar, veldig frekk og tror de har mer makt en Obama.
Har du møtt en av dette folkeslaget før?
En Ekte NEW YORK DØRVAKT? ( Hver gang du leser NEW YORK DØRVAKT må du lese det med en mørk bjørnestemme)
I og med at jentene tror i de er med i sex and the city var bare de beste VIP klubbene bra nok for Carrie og gjengen. Der hadde de vel en grei sjanse på 20 % - 10% å komme inn. De fleste NEW YORK DØRVAKTER ble ikke lurt av de nydelige kjolene de hadde på seg.

VIP klubb 1: NEW YORK DØRVAKT tror ikke på Ann-ks ID og kaster de vekk. ( Hun ligner foresten på Cher på kortet sitt, så det var ikke så rart)

VIP Klubb 2: NEW YORK DØRVAKTENE ser ikke på jentene i det hele tatt og lar de stå i kulden i 15 min før jentene bestemmer seg for å forflytte seg på en annen klubb.

Jentene begynte å bli desperat og kommer på en brilliant plan om hoppe inn i en limosin for å så få den til å stoppe rett uten for den kuleste klubben, da MÅ vel de slippe de rett inn?
Slik utførte de planen; jentene finner seg en limosin, betaler litt i underkant av en formue og koser seg storartet.
Etter 3 min finner de ut at gaten utenfor klubben var selfølgelig stengt pga veiarbeid og jentene blir kastet ut av limosinen en gate før klubben, akkurat slik at NEW YORK DØRVAKTENE ikke kunne se at de kom ut av en limosin.
Da de kom fram til VIP klubb slipper NEW YORK DØRVAKTENE alle jentene inn utenom Linn som kom rett bak. En kraftig fornærmet Linn prøver seg på alle triksene i boken for å bli slippet inn, men NEW YORK DØRVAKEN hadde bestemt seg for at akkurat hun ikke skulle få komme inn. Det først da Linn sa hun var rik at han ombestemte seg.
Da endelig alle 6 er samlet inni klubben finner de ut at dette var en homseVIPKlubb, Var det blikkene Linn hadde gitt mannebeina som hadde gått forbi som gjor at hun ikke slapp inn? Jentene danste ( på 20cm høye hæler) og storkoste seg. Det var da den russiske mafia kom inn med med de største pels kåpene, at jentene fant ut at det var på tide å ta kvelden. De var foresten ikke interisert i å danse med Anette.


Dagen der på i Central park


XOXO
Gossip Girl

1 kommentar:

  1. Crazy girls! Hverdagen hjemme blir nok en skuff...

    SvarSlett